Els nostres vins

– Veritable vi d’autor –

Solà Clàssic

VI DE GUARDA
Un vi atractiu amb gran intensitat, tant amb color, com cos i aroma. En boca ens trobem amb un vi potent i fresc, amb trets torrats del roure. Aromes de canella, fruites madures, mineralitzats i balsàmics. Mostra una excel·lent expressió i equilibri aconseguit a través d’una òptima combinació entre la seva frescor i els seus aromes.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Lo Peix

Vi ecològic, blanc de garnatxa, brillant amb color groc or intens

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Solà Blue

Una harmonia perfecte de Garnatxa i Samsó, procedents de conreu ecològic. Criat 6 mesos en roure americà, tenim davant un expressiu vi d’autor amb DOQ Priorat. Color vermell picota intens, vores violetes, Solà Blau ens aporta aromes de canella, tofes, i cafè amb llet. En boca ens encisa la seva entrada de vellut, amb la justa acidesa. Amb trets balsàmics i de frescor, licor de cafè amb llet, una clara presència de fruits vermells, amb suaus torrats del roure. Solà Blau és la interpretació perfecta d’un Priorat.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Vinyes Josep

Un vi excepcional amb gran personalitat. En boca ens trobem davant un vi potent, fresc, molt complert amb un final llarg i intens. Color de capa alta, Vinyes Josep amb aromes de fruites fresques, balsàmiques i trets de torrats del roure. Un vi complicadament senzill que ens aporta els atributs dels Priorats d’antuvi i amb la delicadesa i exclusivitat d’un vi potent, amb classe, modern i innovador.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Solà Natural

Vi natural, sense res més que raïm ecològic de garnatxa i carinyena, conreu tradicional, fermentació espontànea, i embotellat. Una sorpresa, un descobriment dels aromes i notes més originàries d’un Priorat fresc i intens.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Solà Vermell

L’harmonia de dos varietat autòctones del Priorat –Garnatxa i Samsó- procedents de ceps amb més de 60 anys, el nostre secret d’aquest espectacular vi ecològic. Criat 18 mesos en roure francès, Solà Vermell mostra un vi amb velluts, intens i rodó amb vermells picota. En nas ens mostra aromes de fines herbes secades al sol, anissos, tret picants del pebre negre i del clau. En boca Solà Vermell confesa els secrets de la xocolata negra, cafè torrat, fruits negres, amb el punt just de frescor i licor de casis, mantenint l’essència de la garnatxa i el samsó, i els balsàmics del Terroir del Priorat.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Vinyes Teresa

Vinyes Teresa, una nena i un somni, que s’enlaira per crear un raïm, raïm acurat, mimat, estimat com la Teresa l’àvia ha tingut cura dels nets, com la Teresa la mare que ha fet grans les filles, com la Teresa l’esposa…

Un somni fet del conreu tradicional de raïm ecològic de samsó, criat tres anys en delicat roure francès de Bosgues/Allier, reposat en ampolla, sense filtrar, sense res més que voler retre un homenatge a la Teresa àvia, mare i esposa.

Vinyes Teresa, 100% samsó, color vermell picota, fruita fresca en nas, roure suau, elegant. agradable acidesa, frescor, amplitud, mineralitat del Priorat.

Descarrega la fitxa completa (PDF)

Solà 2 Classic

Vi fresc amb color molt viu i lluminós. Trets minerals característics del Priorat. Fruita vermella i fresca. En nas potent i sorprenent. Entrada en boca corpulenta, i un final prolongat que ens situa en un Priorat clàssic. Amb una breu oxigenació en copa augmenta increïblement els seus aromes i característiques.

Descarrega la fitxa completa (PDF)